top of page
HOME

Webbdesign börjar med en vision

OM MIG

För över 15 år sedan började jag jobba på ett produktionsbolag som bild- och videodesigner. En erfarenhet rikare väljer jag att starta ett eget produktionsbolag där vi hjälpte företag att utveckla hemsidor, annonskampanjer, produktblad och applikationer för smartphones. Jag kom i kontakt med Wix-plattformen för nästan 10 år sedan och var involverad i deras utveckling framåt. En plattform som jag föredrar att arbeta i och rekommenderar många av mina kunder att använda också.

+ 100

HEMSIDOR

+ 100

LOGOTYPER

+ 100

ANNONSER

+ 100

ÖVRIGA UPPDRAG

ARBETSPROCESS

Med lång erfarenhet av att arbeta i projekt med kunder är det alltid en process att få hemsidan i mål. Därför har jag tagit fram frågor och mallar som jag har valt att arbeta med mina nuvarande kunder. Detta för att minimera din tid att lägga på hemsidan och lämnar ansvaret till mig.

Website Design

RESPONSIV DESIGN FÖR ALLA ENHETER

REFERENSER

Med en grundvärdering  att tänka att varje kunds hemsida är deras främsta marknadsföringskanal för att nå ut med sitt budskap gäller det att fånga kundens känsla av vad de vill förmedla med sin hemsida. 

Förhoppningsvis så kan jag även fånga din vision vad du vill uppnå med din hemsida och göra även dig nöjd. Några utlåtande från kunder som jag hjälpt. 

Kommunikationen med Alex fungera perfekt. Alex förstod direkt vad jag önskade få gjort och kom med konkreta förslag ganska omgående. Alex var lyhörd för mina funderingar och kom med bra idéer hur "gå vidare". Vi nådde resultatet på avtalad tid och jobbet blev gjort helt efter mina önskemål. Fick t o m lite extra / bonus uppdaterat på hemsidan. Jag rekommenderar Alex och kommer att anlita honom framöver igen.

THOMAS M

TM RESOR

Oerhört skicklig, lyhörd och pedagogisk. Alex vet vad kundvård innebär och du lämnas aldrig i sticket. Rekommenderas starkt!

LARS E

AIAM

Alex gjorde ett mycket bra jobb med vår hemsida, han är nogrann och lyhörd. Vi uppskattade samarbetet och vi kommer absolut anlita Alex i framtiden.

DANIEL W

ACCOUNTIFY

Alex is absolutely great to work with, I really recommend him to everyone! He is fast and has great knowledge about Wix.

ARNELA G

BALKAN FOR BEGINNERS

WIX KUNDER

CERTIFIERAD WIX PARTNER

Icon wix.png
Kontakt
bottom of page